čtvrtek 5. září 2013

coffee

Jméno: Karolína (Kyuunade)
Fandom: BAP
Pairing: BANGHIM
Omezení: 18+
Coffee
-
„Never give up,
when your dream is within reach!“

Buší na dveře vážně silně, protože dotyčný, co je uvnitř, má potíže. Bojí se o něj, že si něco udělá, protože ví, že tato událost je pro něj terčem do zad. Proč se to jen muselo stát? Ptá se, jenže na jednu stranu je rád, že se to stalo. Může být totiž prostor pro něj. Netrpělivě přešlapuje, když v tom uslyší klapnutí kliky. Pozvedne hlavu, jakmile se začnou otevírat dveře. Před ním stojí Himchan, který je oblečený pouze v pyžamových teplácích. Pohled na jeho nahou hruď mu rozpohybuje srdce ještě rychleji, ale pohled do jeho očí mu zatají dech. Jsou červené a uslzené. Musí se pořádně nadechnout, protože ho to ubíjí. Dotyčný ho okamžitě obejme pevně a silně. Chvíli je zaskočený, ale potom ho obejme i on a pořádně si ho k sobě přitáhne a hladí po vlasech.
,,Yongguku~“ říká to jméno tak smutně, ale prosebně. Yongguk s ním mírně houpá ze strany na stranu a dá mu letmý polibek do vlasů. Na to zvedne Himchan hlavu a koukne se mu do očí. Jeho objetí mu dodává jistou úlevu, ale proč?
,,Pojďme radši dovnitř, nebo mi tu umrzneš,“ vezme ho za ruku a odtáhne dovnitř. Zavře dveře a pro jistotu i zamkne. Himchan dojde k pohovce. Mezitím si Yongguk sundává bundu a pozoruje ho. Nikdy ho nevyděl tak zřízeného. Himchan se často usmívá a roznáší radost i tam, kde není. Vždy udělá něco vtipného a nepamatuje si, že by někdy byl takto zřízený. Musel „ho“ vážně milovat. S hlasitým povzdechem dojde k Himchanovi, který si objímá nohy a hlavu má položenou na kolenou. Posadí se vedle mladšího a dá mu jednu ruku kolem ramen. Tím si ho k sobě přitáhne a tak přiměje, aby mu dal hlavu na rameno.
,,Ještě jednou a pořádně mi vysvětli, jak se to všechno stalo,“ řekne a kouká se na jeho fotky na zdi.
,,On mi oznámil, ž-že je s-stále zamilovaný do někoho j-jiného, ž-že ho to m-moc mrzí, ale u-už se mnou dál b-být nechce,“ koktá a zadržuje slzy. Himchan se překulí tak, že hlavu má položenou na jeho hrudi a rukama drtí látku jeho mikiny. Trochu v něm hrkne a srdce poskočí, ale potom opět jen hlasitě povzdechne.
,,Himchane. Já ti ale říkal, že si s ním nemáš začínat. On na to nebyl připravený a stále měl v hlavě jen jednu osobu, ale ty si té příležitosti musel využít, že?“ Mírně se ušklíbne a přiloží svou hlavu na tu jeho. Mladší zareaguje tak, že více sevře v ruce kus jeho mikiny a začne hlasitě plakat. Hladí ho po vlasech. Jsou tak hebké na dotek, že by je chtěl hladit pořád. Dotýkat se jeho havraních vlasů.
,,Jenže já ho m-miloval. J-já si nemohl pomoci! B-bylo to těžké víš? T-ty nechápeš jaké to je, k-když víš, že osoba, k-kterou miluješ j-je zamilovaná d-do někoho jiného!“ Křikne mu do mikiny a Yongguk vykulí oči. Nahlas si opět povzdechne. Ví to moc dobře, protože on je blázen do Himchana a každý den ho ubíjelo, jak viděl, že je s „ním“. Přál mu to, jenže byl by radši, kdyby byl s ním on sám.
,,Přestaň brečet Himchane. Nemá to už cenu. Budeš se s tím muset smířit, ale chápu tě. Vím jaké to je, nemysli si, že jsme to nikdy nezažil. Hlavně se už netrap. Usměj se a vykroč zase správnou nohou.
Utápět se v slzách dlouhou dobu, že tě „on“ opustil, nemá cenu,“ řekne Himchanovi, který se od něho odvrátí a jejich pohledy se střetnou. Yongguk se na něj mile usmívá a Himchan má jen skleslý výraz. Odtáhne se a přitáhne si kolena až k bradě. Přiloží na ně své čelo a zavře oči. Yongguk se na něj dívá, jenže je mírně zklamaný. Rád by ho dál držel v objetí. Nastane chvilka ticha, když náhle Himchan hlasitě povzdechne.
,,Máš pravdu. Neměl bych se utápět v tom, že mě opustil. Jednou se to stát muselo. Přece nezahodím všechno kvůli „němu“,“ řekne náhle a smířeně mladší. Po chvilce spustí nohy na zem a vstane. Setře si hřbetem ruky slzy a mile se usměje. ,,Půjdu udělat kafe,“ Yongguk rychle zareaguje a povstane.
,,Himchane, ty si sedni, já to půjdu udělat,“ chytne ho za ramena a dívá se mu do očí. Ten jen zatřepe hlavou a jeho ruce pomalu sundá ze svých ramen.
,,To je v pohodě, já to půjdu udělat a hlavně. Ty si tu můj host, takže já pohostím,“ mile se usměje, mrkne na něj a otočí se. Vykročí do kuchyně. Yongguk si tedy opět sedne na pohovku, ve které se rozvalí. Sundá si mikinu a položí jí na okraj pohovky. Má strach o Himchana. Ví, že ten úsměv byl jen přetvářka, že se s tím tak rychle nesmíří. Předklonil se a dal si ruce do vlasů. Jak mu mám pomoci od toho? Nejradši bych mu řekl, ať se na „něj“ vyprdne, že tu má mě, ale jak by to pochopil? Narovnal se a dal si nohu přes nohu. Rozhlédl se po bytě a až teď si všiml, že naproti na malém stolku je fotoalbum. Vstane a jde ke stolku, kde vezme fotoalbum do ruky. Jsou tam fotky celé skupiny B.A.P, ale ke konci je jen Himchan s „ním“. Začne žárlit, chtěl by být na „jeho“ místě. Proč má takové štěstí „on“ a já ne? Proč se do něj Himchan zamiloval? Hlavou mu vířilo tolik otázek, jenže odpovědi se nedočkal.
,,ÁÁÁÁÁÁÁ,“ ozve se z kuchyně a Yongguk se prudce otočí s vystrašeným výrazem. Album odhodí na zem a pospíchá rychle do kuchyně. Srdce mu bije tak rychle, že by předběhlo svou rychlostí i Bolta. Zahne do kuchyně, ale ihned se zastaví a jen vyvalí oči. Jeho srdce vynechá pár úderů a nastane chvilkový šok. Před ním stojí nahý Himchan, na kterého se pravděpodobně to kafe vylilo. Celým jeho tělem probíjí neskutečná touha ho vzít a skočit do postele. Jeho srdce za chvíli asi vybuchne, jelikož tak rychlé tempo ještě nemělo. Polkne. Himchan mezitím, co Yongguk prodělává nával touhy po něm, se utírá. Studeným, mokrým hadříkem projíždí místa, na která se vylilo kafe. Himchan pohlédne na Yongguka. Červená se, ale ne tím, že by se styděl, jen díky tomu, že si na sebe vylil kafe.
,,Omlouvám se, ale vylilo se na mě kafe,“ tahle věta vyruší proud Yonggukových perverzních myšlenek a pohlédne mu do tváře. Jenže potom uhýbá pohledem a dívá se všude kolem. Opět polkne.
,,To nevadí. Samozřejmě, že na sobě nenecháš oblečení, že? Akorát by ti to přihoršilo. Vlastně si se svléknul kvůli kafy, takže to chápu, že? Já si Tiggera nechal doma, takže ti pomoct nemůže a já nevím, co mám dělat. Mám ti pomoci, či něco jiného? Chceš asi uklidit, tak já uklidím a-“ Přestal kecat, jelikož Himchan ho vyrušil.
,,Co se děje Yongguku? Co to tu meleš za blbosti?“ Himchan se musel ušklíbnout.
,,Asi to, že si tu nahatý a ukazuješ mi své nádherné tělo. To je příčina, že jsem nesvůj,“ pak se ale zarazí a zacpe svá ústa. Měl v plánu si tohle říci jen v duchu, jenže se mu to povedlo vyslovit.
Himchan zpozorní a zadívá se Yonggukovi do tváře. On mu pohled opětuje. Zrychleně zamrká a mírně se začervená. Tohle nečekal. Jeho srdce nabývá na rychlosti.
,,Vážně t-teď není vhodná doba na k-komplimenty. Musím se jít u-umýt. Budeš muset chvilku počkat,“ řekne, otočí se zády k Yonggukovi a stojí chvíli na místě. Zacpe si pusu. Dělá si srandu, či ne? V Himchanovi to začalo vířit. Co si mám myslet? Rajcuje ho, že po něm Yongguk jede, že ho chce, ale na jednu stranu, co by asi řekl, kdyby se obrátil a skočil po něm? Považoval by ho za děvku a to nechtěl, přesto měl chuť ho dráždit, aby začal nejdříve on. Proto se ohne tak, že vyšpulí svůj zadeček
naproti Yonggukovi. Yogguk jen potichu vzdychne při pohledu na jeho krásné pozadí a sveze se na zem. To snad dělá schválně? Jeho tělo rozpaluje náhlá horkost a začíná se potit. Proč mi to dělá? Když však zabloudí pohledem na svůj klín, ani se nediví. Rýsuje se mu pod kalhoty boule. Himchan se otočí, když uslyší žuchnutí na zem. Uvidí, jak tam sedí a v kalhotách se mu rýsuje boule. Himchan z toho je vedle. To jsem způsobil já? To ho vážně tak přitahuji? Jeho naběhlá boule ho rozpaluje více, než to kafe. Zkousne si ledabyle své plné rtíky. Tají se mu dech při pomyšlení, že Yongguk je do něj zamilovaný. Vidí na něm tu touhu, to vzrušení. Vidí i to, že pořádně ani nemůže dýchat. Dostane na Yongguka chuť. Kde je ten pocit ztráty milované osoby? Co vlastně cítím teď? Radost, štěstí, či pouze touhu? Nebo dokonce lásku? A proč tak najednou?
,,J-já teď p-půjdu n-na záchod, t-takže se běž umýt a já se z-zatím s-sám ud-“ najednou uvidí Himchana, jak se k němu přibližuje. Povytáhne obočí a postaví se. Uvidí na Himchonovi ten lišácký pohled.
,,Proč by si měl chodit na záchod?“ Optá se ho mladší. Yongguk, ale nemůže momentálně pobrat dech, jelikož je Himchan u něj velice blízko. Ten se na něho usmívá. Uhne pohledem. Touha ho přirazit ke zdi a tvrdě ho ošukat, je nehorázně silná. Připadá si jako nadržené prase. Povzdychne si a potom upře pohled do Himchanových oči. Pohled mu ale sjede k ústům, která jsou mírně pootevřená. Yongguk už to nevydrží, obejme ho kolem pasu a políbí ho. Přesně na tohle Himchan čekal a umožní mu vstup do jeho úst. Yongguk začne jazykem zkoumat Himchanova ústa a prošmejdí každou skulinku. Potom se jejich jazyky dotknou a začne hra. Himchan chytí Yongguka kolem krku a jednou rukou mu zašmejdí do vlasů. Zatahá a to Yongguka strašně navnadí. Zkousne Himchanovi spodní ret a trochu zatahá, ale potom se opět věnuje jeho ústům. Spíše jeho jazyku. Po chvilce se Yongguk odtrhne a motýlími polibky docestuje k uchu. Přejede jazykem lasturu jeho ucha. Nakonec mu skousne lalůček. Himchan vzdychne, protože lalůček je jeho citlivé místo. Vezme ho do úst, trochu ho opět zkousne a zatahá. Himchanovým tělem projede výboj vzrušení a hlavně se mu po celém těle objeví husina, protože mu dělá dobře, jak cítí dech Yongguka na své holé kůži. Mírně zakloní hlavu a Yongguk ho teď líbá na krku. Zastaví se na jednom místě, kde se mu po chvilce objeví červená skvrna. Himchan se ušklíbne.
,,Takže ty si mě značíš jo?“ Yongguk se odtáhne a ve tváři mu pohrává škádlivý úsměv. Himchan ale nemá rád, když je někdo vůdcem. Chce, aby si byli rovni, proto ho zatáhne prudce za vlasy. Yongguk sykne bolestí, ale na jednu stranu ho to nehorázně rajcuje. Himchan se nakloní a políbí ho. Dravým, ale vášnivým polibkem. Začne mu mapovat rukama záda a sem tam ho občas škrábne. Na to se Yongguk vždy trochu zavrtí, či prohne. Yongguk nechce zůstávat pozadu. Kde se v něm bere ta dravost? Sjede rukama k jeho zadečku a zmáčkne. Nadzvedne si Himchana a tím ho přinutí, aby ho objal kolem krku. Což taky udělá, ale nepřestávají se líbat. Yongguk ucití, jak se Himchanova chlouba otře o tu jeho. Tohle už nevydrží. Musí na to jít hned, jinak se zblázní. Proto ho bere do ložnice. Byl tu u něj už tolikrát, že by to tu našel i po slepu. Mladší tuší, co se bude odehrávat potom, co tam dojdou. Na jednu stranu se strašně těší, ale na druhou stranu se bojí. Ví, že on bude „dole“. Vždy byl on „nahoře“. V tu ránu si vzpomněl na „něj“. Odtáhne se od Yongguka. Jejich pohledy se střetnou. Projelo v něm zaváhání. Yongguk zastaví.
,,Já nevím zda-“ Yongguk povytáhl obočí, ale hned ho přerušil letmým polibkem.
,,Himchanie. Takhle na něj zapomeneš lépe, než si dovedeš představit. Chci ti pomoci od toho utrpení, tak mi to prosím dovol,“ oznámí mu. Nechce to vzdát, když už je tak blízko. Když je blízko svého snu. Himchan nakloní hlavu na stranu a povzdechne. Zavře na chvíli oči. Když je otevře, uvidí jeho trochu zklamaný pohled. Pohladí ho po vlasech a v tu chvíli se mu rozzáří oči. Himchan ho letmo políbí na rty a potom se ušklíbne.
,,Máš mé svolení,“ oznámí mu Himchan s úšklebkem a v tu chvíli cítí Yongguk nával štěstí a radosti. Chce poskočit, nebo nějak projevit svou radost, ale neudělá to.
,,Jde se teda na věc. Už si celkem těžký.“
,,Hele,“ plácne ho Himchan do ramene a oba se zasmějí. Yongguk ho odnese do ložnice, kde ho povalí na postel. Začínají opět dlouhým líbacím aktem. Jejich jazyky se různě škádlí. Mezi tím, co to probíhá, si Yongguk sundává tílko, se kterým mu pomáhá i Himchan. Když už je polonahý, vrhne se na Himchanův krk, kde mu dělá další červenou značku. Přilepí se tak na jeho rozpálené tělo. Je to pro něj tak nostalgické. Potom motýlími polibky se přesune k jeho bradavce. Nejdříve se věnuje pravé. Obkrouží jí jazykem a potom skousne. Mladšího tělo se v návalu vzrušení prohne. Yongguk ještě zatahá a potom opět obkrouží jazykem. Když bradavka ztvrdne, dá tím najevo, že splnil svůj účel. Přejde na levou, které věnuje stejnou péči jako té pravé. Z Himchanova hrdla vyjde tiché zasténání. Víc ze sebe dostat nemůže, jelikož cítí, jako by měl v krku knedlík a on nemůže více ze sebe vydat. Nehodlá však nechat vše na Yonggukovi, proto ho začne hladit po jeho rozpáleném těle. Jen při doteku se mírně zatře se. Má úžasně vypracované tělo. Ruce mu zabloudí k jeho rozkroku. Přes látku zmáčkne jeho naběhlou erekci.
,,Chanie,“ zasténá sladce jeho jméno a pod návalem vzrušení se jeho tělo mírně zachvěje. Co mi to jen dělá? Stáhne si rychle kalhoty a odhodí je někam, bůh ví kam. Začne se opět věnovat svému partnerovy. Bradavky ještě jednou skousne. To nabudí zase Himchana a díky tomu, že ho kousl, opět zmáčkne jeho chloubu. Má co dělat, aby se jen při tomhle neudělal. Himchan si ledabyle skousne ret a prohne se. Yongguk si užívá, jak se z Himchanových úst vyderou občasné steny. Přejde potom ke klíční kosti, kterou mírně kousne. Himchanovi se to začíná líbit. Tahle starost, to opečovávaní, aby byl nabuzený k sexu. On si to také užívá. Yongguk mu jazykem obkrouží pupík a sjede ještě níže. Jeho chlouba je též v pozoru. Musí se usmát, ale dlouho neotálí. Chytne jeho, vzrušením tepající, penis jednou rukou. Himchanovi ruce náhle povolí a jen tak-tak se zachytí jeho ramen. Nehty se mu zaryjí do kůže. Trochu se prohne, ale vydrží to. Když už, už chce pokračovat, mladší ho silně chytne za ramena a svalí ho pod sebe. Na rtech mu hraje šibalský úsměv. Obkročmo si na něj sedne. Yongguk je nejdříve zaskočený, ale z mírného transu ho probudí vlhký polibek od Himchana. Jedna ruka mu bloudí po křivkách jeho těla a ta druhá si to došmejdila k rozkroku, kde mu pulzuje vzrušením jeho chlouba. Obmotá jí prsty a zmáčkne. Yongguk zasténá do Himchanova ucha. Ušklíbne se. Potom jazykem přejede přes jeho tělo. Od brady docestuje až k bradavce, kterou skousne a olízne. To samé udělá i u druhé. Yongguk se prohne proti němu. Před oči ma má zatemněno. Už jen tohle laškování ho dovádí k šílenství. Nemám já být ten, co ho občasní? Zvedne hlavu, aby ho mohl vidět. Jejich pohledy se střetly. Himchan laškovně zvedne obočí. Je vidět, že chce pokračovat a tak ho Yongguk nechá. Olízne mu špičku jeho chlouby, kterou dlaněmi chytne. Zasténá a zakloní hlavu. Himchana to velice potěší. Potom si dá jeho žalud do pusy a jazykem ho obkrouží celý dokola. Jeho tělem projede vzrušení. Yongguk má co dělat. Rukama drtí prostěradlo a jeho tělo se chvěje v návalu vzrušení. Odpoutá se od jeho chlouby a mlsně se olízne. Rukou přejede po jeho celé délce. Nahne se, obkrouží znova jazykem jeho špičku a následně ho až po kořen strčí do pusy. Yongguk slastně a hlasitě zasténá. Jeho tělo se celé napne. Líbí se mu to. Moc se mu to líbí. Má co dělat, aby nepřirazil proti jeho puse. Himchan začne určovat tempo. Nejdříve začíná pomalu, ale sjíždí až po kořen. Yongguk se jen diví, zda má vůbec nějaký dávicí reflex. Vzrušením se chvěje, jak Himchanovo, tak i Yonggukovo tělo. Neubrání se mírným přírazům proti jeho puse, ale mladšímu to nijak nevadí, naopak. Díky tomu ještě zrychlí své tempo a Yongguk se ocitá v božské agónii. Je otupen, a proto začne přirážet více a silně. Himchana to na chvíli zaskočí, ale sehraje se s ním a dál ho dravě kouří. Jenže potom nastane zlom. Yongguk ho od sebe odstrčí. V Himchanovi hrkne. Co se děje? Dělám něco špatně? 
Jenže ten ho povalí pod sebe a obkročmo si na mladšího sedne. Chytne jeho tvář do dlaní a hladově se dostane do jeho úst. Rukou si najde Himchanovu chloubu a začne ho honit. Himchanovým tělem projede proud vzrušení. Yongguk ho zatáhne za vlasy, takže musí zaklonit hlavu. Přisaje se mu na krk. Z Himchanových úst vychází steny, které jsou pro jeho uši velice krásné. Přejde rovnou k jeho naběhlé chloubě a obkrouží jazykem jeho žalud. Cucá špičku, občas do ní škádlivě kousne. Himchan se z toho může zbláznit. Nedočkavě zamručí. Tohle se Yonggukovi zamlouvá. Jazykem sjede po celé jeho délce. Himchan chce více, proto nedočkavě zavrtí boky. Yongguk nečeká na nic a začne ho hned hladově kouřit. Nastaví hned vysoké tempo. Himchan se prohne a chtě nechtě mu bokami vychází vstříc. Dlaněmi si chytne jeho hlavu. Nečekal to. Jeho hruď se rychle nadzvedá a srdce mu bije jako zvon. Cítí se v sedmém nebi a to ještě nešli na to hlavní. Mezitím Yonggukova ruka zabloudí k jeho zadnímu otvůrku, o který se otře. Začne Himchana dráždit, dál se však věnuje jeho chloubě. Himchan přiráží do jeho pusy. Kdy si mě konečně vezme? Ví, že už to takhle dál nejde. Chce víc.
,, Chci….chci víc. Vem si mě celého!“ Řekne Himchan prosebně s občasnými steny. Yongguk přestane a koukne se na jeho tělo, které se nadouvá. Je celý rozpálený a tohle od něj nečekal. Yongguk se na něj zmateně dívá, protože si není jistý, zda vážně tohle řekl, či to byl jeho výmysl. Zrychleně dýchá.
,,Chci tě v sobě! Prosím,“ zvedne hlavu, aby se na něj podíval. Ve tváři má jasnou prosbu. Nahne se nad mladšího, který má červené tváře a potí se. Vypadá tak nádherně. Políbí ho. Himchan vezme jeho ruku a nasliní mu dva prsty. Je vidět, že to vážně chce.
,,Já to taky chci. Chci si tě užít do poslední chvilky, ale na jednu stranu se trochu bojím, že ti ublížím,“ přiznal se Yongguk. Himchan se ušklíbl.
,,Na to si měl myslet dřív, než si sem přišel. Teď je pozdě,“ usměje se. Rukou tedy zabloudí k jeho otvůrku a prsty ho obkrouží. Nejdříve jde jeden prst. Himchan zakloní hlavu a z jeho úst se vydere slabý sten. Otvor se kolem jeho prstu stáhne a při pohledu na Himchanovu tvář by se snad každou chvíli udělal. Trochu s tím jedním prstem v něm zakrouží a zahýbá. To ale Himchanovi nestačí.
,,Víc, ještě víc,“ Yongguk se ušklíbne. Miluje, když ho druhá osoba prosí o víc, hlavně když je to Himchan. Dá tam druhý prst. Otvor se opět stáhne, ale už si pomalu zvyká. Povytáhne prsty a přirazí hlouběji. Začne v něm kroužit. Celou dobu sleduje jeho výraz. Je tak nádherný. Himchan začne svými boky kroužit. Dává tím najevo, že chce ještě. Začne těma dvěma prsty jeho otvor roztahovat. Pomalu je začne vytahovat, když tam dává třetí. Himchan vyjekne slastí, jenže náhle se jeho hrdlo samým vzrušením stáhne a už ze sebe nevydá nic. Přesto má ústa otevřená dokořán. Prohne se, když Yongguk přirazí.
,,Bangiee~ Víc…“ vydechne Himchan a myslí si, že snad samou slastí umře, ale to nechce. Přišel by o to hlavní. Yonggukovi to už stačí, proto vytáhne všechny tři prsty a k jeho otvoru dá svou chloubu. Oba dva se toho nemohou dočkat a Himchan roztáhne nohy, aby měl lepší prostor. Yongguk skousne ret, obkrouží kolem jeho dirky a vnikne. Himchan náhle vykřikne. Sice bolestí, ale ta hned zaniká. Yongguk cítí, jak je Himchan těsný a jak je v něm teplo. Chvíli v téhle poloze zůstanou, aby si Himchan přivykl. Ten přerývavě dýchá a Yongguk skousává zuby, aby nezačal ječet tím návalem slasti a radosti. Jeho sen se konečně vyplnil a hodlá si to užít, do poslední chvíle.
,,Ach,“ vydechne Himchan a Yongguk ho začne pomalu vytahovat, když prudce v tom přirazí. Teď už mladší zakřičí jenže už né bolestí, nýbrž vlnou rozkoše a slasti. Yongguk se více nahne k jeho obličeji a vášnivě ho políbí. Himchan je zaskočený, protože tohle není ledajaký polibek, ale cítí v něm lásku, polibek plné něhy a chtíče. Hrozně moc ho chce. Zakrouží svými boky a tím zase překvapí Yongguka. Má co dělat, aby nezačal tvrdě a silně přirážet. Opět skoro vyklouzne, nahne se do jiného úhlu a silně přirazí. Trefí se do správného místa. Himchan se od jeho ústa odpoutá, zakloní hlavu a jeho tělo se
napne jako luk. Z jeho úst vyjde táhlý sten. Ztěžka dýchá, protože se mu dech zadrhává v plicích. Silně tlačí víčka k sobě, ale i tak pár slziček mu steče po tváři. Yongguk je hned slíbává.
,,N-nebolí?“ vydechne ze sebe těžce. Sám má co dělat, aby se držel na uzdě, protože touha ho silně ošukat je veliká a vážně k ní nemá daleko. Himchan hlasitě oddechuje, ale potom se je usměje a pohne boky. Tím mu naznačil, že chce ještě. Yongguk na nic nečeká a opět silně přirazí a tentokrát jde i proti němu mladší. Yongguk zblízka sleduje jeho tvář, která je ve slastné křeči. Začne rychleji přirážet a Himchan mu bloudí ručkama po jeho zádech. Oba si slastně vzdychají do uší. Yongguk stále nabírá na rychlosti a oba dva jsou v sedmém nebi. Ví, že dál už to nevydrží. Himchan si to užívá. Nikdy nepoznal pocit, jaký to je být ten „dole“, ale po dnešku by chtěl být neustále „dole“. Strašně se mu líbí, jak ho opečovává, jak se o ně stará a- Náhle ho Yongguk chytne za jeho stále vzrušenou chloubu.
,,Bangiee~“ zasténá jeho jméno a přiráží mu vstříc jeho tempu. Jeho myls je otupělá tou rozkoší! Takhle si to nepředstavoval. Je to dokonalé! Yongguk ho začne honit a jakmile Himchan ucítí první tahy jeho dlaně na své chloubě, zaryje mu nehty do kůže. Yongguk se mírně prohne, ale nepřestává. Stejné tempo nasazuje i k opečovávání jeho penisu. Tohle už Himchan nevydrží.
,,Ah..B-Bangie!“ Jeho tělo se propne v orgastické křeči. Zatemní se mu před očima a je matně cítí, jak jeho sperma dopadá v kapkách na jeho bříško. Připadá si chvíli, jako by byl ohňostroj. Yongguk však stále přiráží a to tu nepopsatelnou slast jen prodlouží. Celé jeho tělo ovládá orgasmus. Zaklání hlavu a objímá Yongguka, který je stále uvnitř Himchana. Naposledy silně přirazí.
,,Himchanie!“ Udělá se v něm a Himchan cítí ten proud jeho spermatu v sobě. Prohne se a Yongguk hlasité zasténá. I on je otupělý tou slastí a rozkoší. Dopadne na Himchana, ale potom se překulí vedle něj. Oba hlasitě oddechují a u obou je vidět jejich spokojený úsměv. Jejich srdce splašeně buší. Yongguk obrátí svou hlavu k Himchanovi, který má zavřené oči. Je chvíli zaskočený. Že by spal? Pohladí ho hřbetem ruky po tváři a to přiměje mladšího otevřít oči a kouknout se na něj. Z jeho výrazu lze vyčíst obrovskou spokojenost. Musí se usmát. Potom ale obrátí Himchan hlavu zpět a dívá se do stropu s blaženým úsměvem. Hlasitě vydechne.
,,Bylo…bylo to dokonalé,“ uslyší a v Yonggukovi vybuhne ohňostroj neskonalého štěstí. Nevěří svým uším. Teda věděl, že se mu to líbilo, ale že to řekne nahlas, to nečekal. Uchechtne se.
,,Miluju tě,“ řekne pouze ta dvě slova a Himchan se na něj otočí s mírně vykulenýma očima. Doslova mu to zadrhlo dech v plicích a srdce mu vynechalo pár úderu. Nevěřil by, jak je nádherné slyšet tato slova od Yongguka přímo pro něj. Náhle mu z hlavy zmizel jeho předešlý partner. Dosud měl v srdci zármutek, že od něj odešel, ale po tomhle všem to vystřídal nový a silnější cit, plný lásky k Yonggukovi. Začervená se. Neví právě, co má říct. Nejspíše cítí to samé i k němu, jenže to ještě nedokáže vyslovit. Yongguk mezitím čeká, zda mu něco řekne, ale nevydí žádný náznak, že by se k něčemu měl. Náhle pocit štěstí vystřídá pocit zklamání. Možná jsem nebyl dost dobrý, možná jsem něco dělal špatně, nebo jsem udělal chybu, že jsem se s ním vyspal. Asi ho má pořád v hlavě.Smutně odvrátí hlavu a posadí se. Himchan se na něj zmateně kouká. Sklopí hlavu.
,, Já…já asi půjdu,“ Himchan je zaskočen jeho slovy. Proč? Proč by měl teď odcházet? Potom všem? To si chtěl jen užít? Srdce mu opět začalo splašeně bušit. ,,Vypadá to, že „ho“ máš pořád v hlavě. Asi jsem nebyl natolik dobrý, abych mohl zakotvit ve tvém srdci y vyšoupnout jeho. Takže-“
,,Prosím, miluj mě dál,“ Yongguk je teď zaskočený. Himchano ho chytí za ruku a má sklopenou hlavu. Též sedí. Yongguk rychle zamrká.
,,C-co..??“ vydechne. Je neschopný slova.
,,Prosím, zůstaň se mnou. Ty už si mi dávno v srdci zakotvil a dnes to ještě více upevnil. Prosím, buď se mnou!“ Celý červený jak rajče se podívá na Yongguka a v obličeji má nutnou prosbu. Yongguk si
úlevně vydechne a usměje se. Povalí ho zpět do postele a vášnivě políbí. Pohladí ho po vlasech a odtrhne se od něj.
,,To víš, že budu,“ slíbil mu Yongguk a setře mu slzičku, která mu teče po tváři, ,,Navždy!“

Žádné komentáře:

Okomentovat